Theatersport beginnerscursus

beginnerscursus theatersport

Start 19 september 2019

van 20:00 tot 22:00

0Weken0Dagen0Uren

Voor wie is deze theatersport cursus?

De beginnerscursus is geschikt voor iedereen. Aangezien het geschikt is voor iedereen is ervaring met theater niet vereist. Sterker nog; acteurs vinden het vaak lastiger om theatersport zich eigen te maken dan mensen zonder enige ervaring. Doordat voorgeschreven teksten of een uitgewerkt plot ontbreken vinden zij het vaak lastiger.

Wat ga je doen in de beginners cursus?

De beginnerscursus duurt zes weken. Tijdens deze periode ga je iedere week op dezelfde avond werken we met de hele groep aan de basis van theatersport. Daarbij gaat het om accepteren (doorspelen op wat de ander aangeeft), associëren (verder spelen op wat de ander aangeeft) en vooral veel plezier hebben. Zo krijg je stapje voor stapje uitgelegd wat nodig is om een mooie scène neer te zetten. Tijdens de twee uur die een les duurt wordt maximaal een half uur in beslag genomen door theorie. Dus de bedoeling is vooral veel te spelen en te oefenen om het aan den lijve te ervaren!

Wat zijn de kosten en wanneer start de beginners cursus?

De volgende beginnerscursus start op 19 september 2019. De andere lesavonden zijn op 26 september, 3 oktober, 10 oktober, 17 oktober en 24 oktober 2019. Daarbij zijn de kosten €100,- voor zes lessen. Dus schrijf je hier in!

Schrijf je nu in voor de beginners cursus die start op 19 september 2019

Doen! Daar gaat het over; doen & durven en ‘loskomen’ van jezelf en je gaat weer spelen!

HansDeelnemer 2017

Ga het alsjeblieft een keer doen en ervaar alle mogelijkheden van super veel plezier tot aan en omgaan met je grenzen van dat moment.

TheaDeelnemer 2017

Heb genoten van mijn tijd bij DTS. Niet alleen van de lessen waarin het heel lekker ging. Van wat bij mijzelf en bij anderen niet lekker liep, heb ik enorm veel geleerd. Dat is dan op het moment niet genieten, maar achteraf wel, omdat je er weer een stap door hebt gezet.

MerleDeelnemer 2017

Ik kan al best wel spelen, maar wilde vooral leren om aanbod te accepteren. Dus overal in meegaan op wat de ander zegt. Dat vind ik zó moeilijk. Tijdens de cursus heb ik hele praktische tips gekregen waar ik echt wat aan heb. Aanrader dus!

MariskaDeelnemer 2016

Ik vond het echt heel leuk om te doen. Hoog in energie, soms gek doen, maar vooral veel ontdekken en leren over mijn grenzen bij het spelen van een typetje of rol.

KarenDeelnemer 2016

Soms moet je gewoon dingen proberen! En nadat ik me had opgegeven reageerden ook veel mensen; “Owja! Dat is echt iets voor jou!” Ik heb echt zo veel geleerd, en vond het zo bijzonder dat mensen met zulke verschillende achtergronden toch samen hele mooie dingen laten ontstaan.

EsmeraldaDeelnemer 2016