Wat is Lochem Theatersport?

Historie Lochem Theatersport

In 2016 is Danny Smits begonnen met het concept van stedelijke platformen theatersport. De oorsprong ligt in Amersfoort waar de eerste meespeelavonden en cursussen werden gegeven in 2016. Daarna volgde Deventer in 2017. Sinds 2018 is het platform ook actief in Zwolle. In Lochem zijn we gestart in 2019. Doelstelling is om improvisatie theater beschikbaar te maken voor iedereen in Nederland.

Theatersport platform

Lochem Theatersport biedt een platform voor improvisatie theatervormen om verschillende belanghebbenden te verbinden en de krachten te kunnen bundelen. Hiervoor wordt met name een Facebook pagina frequent bijgehouden. Klik hier voor de pagina.

Daarnaast heeft Lochem  Theatersport een eigen aanbod voor de (beginnende) theatersporters uit Lochem en omgeving. Gedurende het hele jaar worden cursussen aangeboden voor elk niveau. Ook wordt er eens per maand een meespeelavond georganiseerd. Verder organiseert Lochem Theatersport workshops op basis van specifieke thematiek met gastdocenten.

Theatersport groepen

Het aanbod wordt bepaald in overleg met de verschillende theatersportgroepen bepaald en georganiseerd. En soms wordt er spontaan iets geïmproviseerd ;)))). Op dit moment zijn er nog geen improvisatie theater of theatersport groepen bekend in Lochem.

* staat jouw club er niet bij? Stuur een mailtje naar info@lochemtheatersport.nl